REGNSKABSASSISTANCE DER GØR HVERDAGEN LETTERE

Giver regnskabet og bogføringen dig hovedpine? Er du i tvivl om hvorvidt alt bliver registreret korrekt og har du mistet overblikket? Så kig med her og læs om vores forskellige ydelser, der kan lette din forretning.


REVISION

AMT revision tilknytter dig en kyndig revisor, til at tage sig af dit regnskab. Du kan selv vælge om du vil tilknytte revisoren på fuld tid, leje personen på timebasis til at gennemgå jeres regnskab, eller hyre revisoren fleksibelt alt efter jeres behov. Virksomhedens regnskab bliver gennemgået grundigt, og vi giver rådgivning og vurdering af, hvorvidt jeres regnskab stemmer overens med jeres økonomi. Dit regnskab er under kyndig kontrol og revidering, så I altid er sikre på, at det hele stemmer, og der ikke venter jer ubehagelige overraskelser. Tal med en revisor i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig

HJÆLP TIL SKAT OG MOMS

Når det med SKAT og moms selv kan blive forvirrende for landets politikere, er det ikke underligt hvis det også går i hårdknude for dig. Hos AMT Revision har vi løst rubiks terningen, og ved hvordan det forholder sig skattemæssigt, uanset din specifikke situation. Vi holder os løbende opdateret med de nyeste skatteregler, og tro os - intet går forbi vores knivskarpe team’s næser. Vil du også gerne slippe for besværet med at sidde og kalkulere moms og gætte sig frem med rubrikkerne på SKAT’s hjemmeside? Så tal med vores kompetente team i dag og få et uforpligtende tilbud.

BOGFØRING

Får du bogført alle dine fakturaer, regninger og kvitteringer korrekt? Eller bliver bogføringen lidt forsømt fra tid til anden? Når du hyrer en fast bogholder, er du sikker på alle fakturaer og bilag er samlet på et og samme sted, og at de er registreret korrekt i dit regnskab. På den måde har du altid et solidt overblik over din forretning, og vil have nemmere ved at træffe økonomisk afgørende beslutninger, som potentielt kan skabe stor vækst i virksomheden. Samtidig slipper du for at rende febrilsk rundt og lede efter kvitteringer på kontoret, når årsregnskabet melder sin ankomst. Nu er det slut med al forvirringen og sveden på panden over usikre tal, og du kan trygt fokusere på dine kernekompetencer, mens vi koncentrerer os om din bogføring.

REGNSKABSASSISTANCE

Har I selv stået for regnskabet indtil nu og synes I egentlig det er ok overskueligt, men kunne godt mangle en sparringspartner? Særligt i små enkeltmandsvirksomheder med nogenlunde simple regnskaber, kan det virke lidt overdrevet at hyre en revisor eller bogholder på fuld tid til at tage sig af tallene. Her kan du I stedet hyre vores regnskabsassistance, som giver dig kyndig rådgivning til dit regnskab, og sikrer at der er overblik over virksomhedens økonomiske situation. Lad professionelle øjne kigge på dit regnskab idag og få et gratis uforpligtende tilbud